Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Afrikas ekonomi och politik

« Alla Evenemang

2020-08-28 @ 12:00 13:00

Hej alla medlemmar i Stockholm-Sergel!

Vi har nu passerat augusti månads mitt, då normalt några av oss äter kräftor med pappershattar på huvudet. Men vad är normalt nu? Min ambition är att vi så långt det går ska göra samma saker i klubben som vi gjorde före mars månad. Men på annat sätt! Det är viktigt att behålla så mycket av goda vanor som möjligt, och bland dessa ingår att samlas för gemenskap i vår klubb! Om detta har vi i styrelsen diskuterat. Vi kommer att tills vidare ha våra möten över zoom! 

Vårt första möte blir fredag 4 september kl 12.00 – 13.00. Mötet kommer bestå i återsamling efter sommaren, och som en kick-off och inledning av sensommaren/höstens möten. På programmet finns information från presidenten, tankar om hösten, information från kommittéerna, vi ska även ordna digitalt vinlotteri osv. Jag återkommer med inbjudan och inte minst en länk för mötet. Per Holst kommer också informera om det program för föredrag som nu finns. 

Några av höstens föredrag sker i samarbete med Djurgården. Även dessa sänds över zoom, vissa från Odd Fellow, och ni kommer att i tid få en länk så att ni kan delta. Det första gemensamma föredraget sker 28 augusti, alltså redan innan vi egentligen dragit igång. Det lovar bli ett intressant föredrag om företagande i Afrika. 

Slutligen, jag ser mycket fram emot att umgås med er alla som president under detta Rotary-år. Varmt välkomna till första mötet 4 september. Titta gärna på vår interna Facebook sida. Även presidentens sida på vår hemsida är uppdaterad. Tills vi ses och hörs,

Många hälsningar
Robert Keller
Presiden Stockholm-Sergel 2020-21

Detaljer

Datum:
2020-08-28
Tid:
12:00 – 13:00
Evenemangskategori:

Talare

Peter Stein
Djurgården RC