Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Att resa i jordens alla länder

« Alla Evenemang

2019-10-04 @ 11:45 - 13:00

Britt-Marie Boudrie

Britt-Marie Boudrie har, som första svenska och sannolikt som den första kvinnliga rotarianen i världen, besökt världens alla 193 FN-länder.

Den 4:e oktober kommer vi att ha en innehållsrik Rotary-lunch med föredrag tillsammans med Stockholm-Djurgården. Britt-Marie kommer att berätta om höjdpunkter från sina resor, vad som drivit henne att genomföra detta livslånga projekt samt ger sin personliga syn på tillståndet i världen.

“Det är så att jag hade aldrig kunnat genomföra mitt livsprojekt om jag inte hade flugit. Vissa länder går inte att komma till om man inte flyger dit. Och jag brukar faktiskt inte klimatkompensera, jag känner också att jag som enskild privatperson har väldigt lite påverkan. Jag tycker i första hand att världens politiker ska föregå med gott exempel när det gäller klimatet och att klimatkompensera. ”

“Hon har även jobbat för Läkare utan gränser och suttit i styrelsen för biståndsorganisationer – arbete där hon tycker hon haft nytta av sina erfarenheter från världen. ”

Källa:

Foto: Joey Abrait ( www.di.se )

Detaljer

Datum:
2019-10-04
Tid:
11:45 - 13:00
Evenemangskategori:

Talare

Britt-Marie Boudrie
View Talare Website

Plats

Odd Fellow-huset
Västra Trädgårdsgatan 11 A
Stockholm, 111 53 Sverige
+ Google Map