Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Centerns Strategiska val

« Alla Evenemang

2020-02-14 @ 11:45 - 13:00

Annie Lööf och Anders W Jonsson (30000823665)

Centerpartiets Anders W Jonsson kommer att vikariera för Annie Lööf under hennes föräldraledighet. Den 14 februari kommer Anders att berätta om Centerns strategiska val.

Anders W Jonsson är förste vice partiordförande, Sjukvårdspolitisk talesperson, ledamot av det verkställande utskottet. Gruppledare. Riksdagsledamot för Gävleborgs län.

Han är barnläkare och bor med sin familj i en by strax norr om Dalälven. Sen valet 2010 är han riksdagsledamot och nu även vice partiledare. Drivkraften för Anders är att Sverige ska vara ett bra land att leva i även för den som är äldre, sjuk eller har en funktionsnedsättning. Grunden för en god välfärd är att vi har företag som är konkurrenskraftiga på en globaliserad marknad och därmed kan ge arbete och i förlängningen skattekronor. Även om Sverige på alla områden har en välfärd i världsklass finns det mycket som kan bli bättre.

Anders W Jonsson politiska fokusfrågor är:

  • Att världens bästa äldreomsorg ska bli ännu bättre
    Att sjukvården ska vara lika bra för alla oavsett vem man är och var man bor
    Att den som behöver vård och omsorg själv ska vara med och fatta de avgörande besluten

Är du intresserad av att besöka någon av våra klubbluncher är du välkommen att höra av dig till klubbens sekreterare på mailadress stockholm-sergel@rotary.se.

Detaljer

Datum:
2020-02-14
Tid:
11:45 - 13:00
Evenemangskategori:

Talare

Anders W Jonsson

Plats

Odd Fellow-huset
Västra Trädgårdsgatan 11 A
Stockholm, 111 53 Sverige
+ Google Map