Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Entreprenörskap i Järva

« Alla Evenemang

2019-11-22 @ 11:45 - 13:00

Abdo Goriya från Stockholm Business Region gästar Stockholm-Sergel Rotaryklubb

Den 22a november kommer Abdo Goriya från Stockholm Business Region  till Stockholm-Sergel Rotaryklubb och pratar om entreprenörskap i Järvaområdet.

Abdo har bott i Tenstaområdet i över 25 år och har varit verksam flertal olika funktioner. Han började inom skolväsendet och alltid varit engagerad i samhällsfrågor. På Stockholm Business Region arbetar han som Senior Advisor och hjälper såväl befintliga företagare att expandera som de som vill starta företag genom bland annat rådgivning.

Abdo har lovat att prata om möjligheterna som finns men också utmaningarna vi står inför.
Stockholm Business Region har till uppgift att utveckla och marknadsföra Stockholm som etablerings- och besöksort. Målet är att göra Stockholm till Europas ledande hållbara tillväxtregion.
Rotary är ett globalt yrkesnätverk för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, åldern, religion och etnisk tillhörighet, som utför humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

Rotarys luncher är inte öppna för allmänheten, men vi välkomnar gärna gäster till Rotarianer eller gäster som mailar sitt intresse till oss före en aviserad lunch.

Är du intresserad av att besöka någon av våra klubbluncher är du välkommen att höra av dig till klubbens sekreterare på mailadress stockholm-sergel@rotary.se.

Detaljer

Datum:
2019-11-22
Tid:
11:45 - 13:00
Evenemangskategori:

Talare

Abdo Goriya
View Talare Website

Plats

Odd Fellow-huset
Västra Trädgårdsgatan 11 A
Stockholm, 111 53 Sverige
+ Google Map