Laddar Evenemang

Fredagsmöte

« Alla Evenemang

januari 1 @ 12:00 december 31 @ 12:00

Nytt verksamhetsår 2021-22

Information från distriktet

Distriktet har beslutat att systemet Polaris kommer att vara vårt distrikts gemensamma system och det kommer att införas under slutet av maj månad 2022. Vi tar Beslut om Polaris i styrelsen under våren! Tillsvidare underhåller vi ClubAdmin. Läs mer https://www.rotary.se/stockholm-sergel/Home/Calendar.

Välkomna till Stockholm-Sergel Rotaryklubbs fredagsmöte

Stockholm-Sergel Rotaryklubb träffas varje vecka 11.45-13.00 i Odd Fellow-huset vid Kungsträdgården. I samband med lunch (kostnad 150:-) bjuds vi på ett föredrag om ett aktuellt ämne. Information om kommande föredrag finns i vår kalendern. Ibland har vi gemensamt föredrag med vår grannklubb Stockholm Djurgården Rotaryklubb.

Rotary är ett globalt yrkesnätverk för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, åldern, religion och etnisk tillhörighet, som utför humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

Rotarys luncher är inte öppna för allmänheten, men vi välkomnar gärna gäster till Rotarianer eller gäster som mailar sitt intresse till oss före en aviserad lunch.

Är du intresserad av att besöka någon av våra klubbluncher är du välkommen att höra av dig till klubbens sekreterare på mailadress stockholm-sergel@rotary.se.

Odd Fellow-huset

Västra Trädgårdsgatan 11 A
Stockholm, 111 53 Sverige
+ Google Map