Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hyresfastigheter som investering

« Alla Evenemang

2020-02-21 @ 11:45 - 13:00

Carl-Fredrik Baumgarten

Om föredraget
”Vi läser idag artiklar om en uppblåst bostadsmarknad, priser som kan falla med upp till 50% och osäkra investeringar. Men, är egentligen risken så stor? Hur fungerar egentligen fastighetsmarknaden och finns det fortfarande möjligheter att göra en bra investering? SBF Bostad har varit aktiva på den svenska fastighetsmarknaden med fokus på hyresbostäder mot privatpersoner sedan 2003. Bolaget förvaltar idag en fastighetsfond med ett portföljvärde på drygt 1 miljard kronor”.

Kom och lyssna på Carl-Fredrik Baumgarten representant och Kundansvarig på Bostadsfonden, när han tar oss med på en föreläsning om de allmänna klimatet på fastighetsmarknaden och dess olika möjligheter.

Om Carl-Fredrik Baumgarten
”Carl-Fredrik är uppvuxen i Stockholms skärgård och har under sin studietid studerat Ekonomi / Juridik & Idrott / Hälsa på Tibble Gymnasium i Täby. Efter sin skolgång har Carl-Fredrik haft en karriär inom Pension & Försäkringsbranschen där han senast arbetade på Söderberg & Partners. Idag arbetar Carl som Kundansvarig på SBF Bostad. På företaget ansvarar Carl för all kontakt mot privata investerare, där han håller föredrag för nya- såväl befintliga investerare vad gäller fastighetsmarknad och hyresfastigheter som investeringsalternativ.”

Källa: https://www.sbfbostad.se/

Detaljer

Datum:
2020-02-21
Tid:
11:45 - 13:00
Evenemangskategori:

Talare

Carl-Fredrik Baumgarten

Plats

Odd Fellow-huset
Västra Trädgårdsgatan 11 A
Stockholm, 111 53 Sverige
+ Google Map