Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klubbsamråd 4 september 2020

« Alla Evenemang

2020-09-04 @ 12:00 13:00

Vårt första möte inför hösten 2020

Varmt välkomna till höstsäsongens första möte i vår klubb nu på fredag 4 september! Detta första möte blir en kick-off för hösten. Det är också det första mötet jag leder i klubben som president, vilket är både spännande och en stor ära. Inget föredrag denna gång, men lite stort och lite smått – inte minst kommer Sergels vinlotteri för första gången i världshistorien ske över zoom. Gunnar har klurat ut hur det ska ske. Mötet startar 12:00 och sker enbart över zoom, länken kommer i separat epost.

Några av punkterna på agendan är:

  • Några tankar kring hur jag ser på vår verksamhet i klubben. Att göra ”samma saker” men på nya sätt. Som förstås präglas av den speciella situation vi alla lever i sedan mars i våras. Mycket återfinns i vår VP som skickades in i maj, och som också återfinns under fliken ”dokument” i ClubAdmin. Några tips om klubbverksamhet under Corona från distriktsseminariet häromveckan. Eva deltog.
  • Stockholm-Klara chartrade vi en gång i tiden. Klubben ska nu upphöra, och ett antal av deras medlemmar vill återvända ”hem” till Sergel.
  • Föredragen. Per berättar.
  • Lägesbeskrivning från kommittéerna
  • Vinlotteriet! Gunnar håller i detta. Se nedan.

Lottpris: 20 kr per lott. Vinst: 110 kr. Swishas till Gunnar på 070-678 68 74.
Lotter säljs fram till 11:45 på fredagar. Gäller alltså även nu på fredag. Dock måste man själv köpa vinet (eller något annat) för de 110 kr som vinnaren får.

Robert Keller