Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Laurie McDonald Jonsson

« Alla Evenemang

2021-11-19 @ 12:00 13:00

EN INTERNATIONELLT FRAMSTÅENDE AMERIKANSK AFFÄRSKVINNA, ROTARY MEDLEM, MED STORT KVINNO- OCH SAMHÄLLSENGAGEMANG BL.A. I RINKEBY.

Laurie McDonald Jonsson är en framstående affärskvinna från Seattle som har kombinerat en framgångsrik rese- och affärskarriär med ett personligt engagemang för att hjälpa kvinnor och barn runt om i världen.

Hon grundade Stellar International, ett företag med fokus på investeringar som ger tillbaka till de samhällen de betjänar, och Stellar International Networks, ett forum som kopplar samman och stärker kvinnliga ledare över hela världen.

Tidigare ansträngningar har resulterat i banbrytande kvinnliga företags- och ledarskapsdelegationer till Centraleuropa, Skandinavien, Baltikum, Kuba, Afrika och Kina. Innan Laurie grundade Stellar International var Laurie med och grundade och ledde framgångsrika företag inom resebranschen, inklusive Sundance Cruises och Admiral Cruises. Hon var också grundande chef för Expedia.com, Commerce Bank, och Puget Sound Bank och var den första ordföranden för guvernörens Executive Women’s Council under guvernör Gary Locke.

2003 tilldelades Laurie ett presidentval i styrelsen för National Women’s Council i Washington, DC Hon sitter för närvarande i styrelsen för Harvard University John F. Kennedy School of Government Women’s Leadership Board och är medlem i Committee of 200, en medlemsorganisation som endast är inbjudan för världens mest framgångsrika kvinnliga entreprenörer och företagsledare. Laurie är också grundande president för Washington State Women’s Forum och grundande ordförande för Center for Women and Democracy vid University of Washington.

Källa: http://www.stellarinternationalnetworks.com/stellar-women.html