Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Moderaterna i det nya politiska landskapet

« Alla Evenemang

2019-11-15 @ 11:45 - 13:00

Ulf Kristersson

Var befinner sig Moderaterna i det nya politiska landskapet? Moderaterna “tycks vara inriktat på att fullfölja den högersväng av politiken som redan har inletts. Konkurrensen med Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna om stora väljargrupper sätter fortsatt hård press på Moderaterna”.

Elisabeth Svantessson

Den 15:e november kommer Moderaternas vice partiledare Elisabeth Svantesson att besöka oss på Odd Fellow-huset. Ulf Kristersson har fått förhinder i sista stund. Istället får vi den stora förmånen att träffa den moderata riksdagsledamoten Elisabeth Svantesson. Hon kommer att berätta om vad det nya politiska läget betyder för Moderaterna.

Elisabeth Svantesson är ekonomisk-politisk talesperson och 1:a vice partiordförande för Moderaterna. Hon blev invald i riksdagen 2006 och var ordförande i arbetsmarknadsutskottet mellan juni 2012 och september 2013. Idag är Elisabeth Svantesson bl a vice ordförande i Finansutskottet.

Källa:

Rotarys luncher är inte öppna för allmänheten, men vi välkomnar gärna gäster till Rotarianer eller gäster som mailar sitt intresse till oss före en aviserad lunch. Är du intresserad av att besöka någon av våra klubbluncher är du välkommen att höra av dig till klubbens sekreterare på mailadress stockholm-sergel@rotary.se.

Detaljer

Datum:
2019-11-15
Tid:
11:45 - 13:00
Evenemangskategori:

Talare

Ulf Kristersson
View Talare Website

Plats

Odd Fellow-huset
Västra Trädgårdsgatan 11 A
Stockholm, 111 53 Sverige
+ Google Map