Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Framflyttat – mingel den 5 maj

« Alla Evenemang

2020-05-05 @ 17:30 20:00

Framflyttat! Se presidentens sida.

Som vi tidigare meddelat har vi fått ett antal flaskor vin av vår medlem Olov W Olsson.  Vinet lottas ut i vinlotteriet. Men Olov vill att ”en kartong används helt utanför vinlotteriet för att hjälpa upp intresse för ev. arrangemang”.

Därför inbjuder vi till en underhållande kväll med syfte att mingla och ha trevligt och få in medel till klubbprojekt allt under avsmakande av Olovs vin!

Plats:                hos Eva och Björn, Odengatan 4, Stockholm
Tid                    den 5 maj, kl. 17.30-20.00

Vi har underbara artister i klubben:

  • Therése har lovat att sjunga
  • Robert spelar piano
  • och några spelar saxofon –  Marianne och Elisabet!

Utöver piano på plats finns en fin gammal spelbar tvärflöjt (från 1850). Välkommen att prova på! 

Känner du att du vill sälla dig till artistskaran, sjunga eller spela något instrument, meddela mig!  

Vi ser till att det finns mer vin om så behövs, och ordnar med tilltugg, som enkel fingermat typ snittar. Vill du ta med något extra; alkoholfri dryck, hembakad kaka eller något tillskott till minglet, går det bra, men meddela då i förväg och det är absolut inget tvång!

Alla betalar 100: -,  swisha klubben nr 0722515990, eller kontant till Grisen, och allt går oavkortat går till ett klubbprojekt – samhälls-, internationell, RYE – som vi bestämmer i förväg!

Reservera kvällen redan nu och meddela gärna snarast om du kan komma! Du kan också framföra önskemål om vilket projekt vi ska stödja!

Jag återkommer lite längre fram med detaljer och vilket projekt som tilldelas pengarna.

Tag gärna med din partner!

Hjärtligt välkommen 

Eva o Björn

Det gick muntert till i den Nordwallska familjen redan på 1870-talet! Nu har vi blivit yngre och moderna och kan inte spela alls! 😊Ser därför fram emot gästartister! 

En musikensemble under ledning av Rudolf Gagge fotogra-ferad i slutet av 1870-talet. Personerna på bilden är från vänster; Postinspektör Edholm, Läroverksadjunkt Wulff, Bankdirektör Gagge, Handlanden Bjurström, Komminister Arhusiander, Musikdirektör Nordvall och Rektor Mossberg.

Hämtad ur Spaning som ges ut av Västmanlands läns museum och Västmanlands Hembygdsförbund och Fornminnesföreningen. Foto: Ernst Blom

100:- Swisha klubben nr 0722515990 eller kontant till Grisen

Eva Nordwall

View Talare Website

Hos Eva och Björn

Odengatan 4
Stockholm, 114 24 Sverige
+ Google Map