Eva Nordwall (Wenström), PHF

Paul Harris Fellow utmärkelse
“Med outsinligt engagemang, energi och drivkraft har Eva Nordwall under lång tid varit aktiv både internationellt i vår klubb Rotary Sergel, i det internationella klubb-samarbetet med IPG: Internationella Projektgruppen och i Distriktet. Till stor del tack vare Eva, har vi också lyckats öka våra bidrag markant genom ansökan och erhållande av både Global Grants och Distriktsbidrag till flera av våra internationella projekt”. Stort tack Eva och grattis till utnämningen Paul Harris Fellow!

Paul Harris var Rotarys grundare år 1905 och PHF-utmärkelsen är uppkallad efter honom och tilldelas personer som gjort en betydande samhällsgärning.
Eva Wenström

BIO

Eva Nordwall är medlem i Rotary-Stockholm-Sergel sedan 2001.

Under sina yrkesverksamma år har hon bl.a. arbetat i det privata näringslivet som informations- och mässansvarig globalt och de senaste 20 åren med utvecklingsprojekt för Sida, Världsbanken, Afrikanska Utvecklingsbanken och sk. Local governments som projektledare och projektsamordnare inom en mängd olika områden (privat företagande, handelskammarutveckling, sjukvård). Eva har varit resident och delvis bosatt i Tanzania i drygt 15 år och även haft uppdrag i Zambia, Rwanda, Mali och Sudan samt i Sydamerika och Asien.