Therése Neaimé

Therése Neaimé, med påbrå från både Libanon och Sverige är artist och föreläsare. Som artist har hon spelat för trupper i Afghanistan, varit dansstjärna i USA och representerat svenska UD i Egypten.

Under 2012 blev Therése utnämnd till brandambassadör för Volkswagen Middle East samt prydde omslaget till det internationella  magasinet Arabian Woman – utnämnd som förebild  för starka kvinnliga entreprenörer.

Therése har turnerat runt Europa som förband till det legendariska bandet Simply Red och som en av många shower för prominenta gäster kan nämnas den i Abu Dhabi – för Kung Carl XVI Gustaf och Kronprinsessan Victoria, i sällskap med hundratals VIP-gäster.

Nu klättrar hennes egenskrivna låtar på världlistorna i både England, USA och Europa. 

Hon har också rönt framgångar med sin egen föreläsning “Från dröm til verklighet” där hon bland annat turnerat runt landets skolor med berättelsen om sin egen livsresa samt budskapen om att allt är möjligt, om utanförskap, ettbenitvåkulturer, sorgbearbetning, vågasatsapådindröm, entreprenörskap / egetföretagande och livetsomensamstående.

Therése egenskrivna låt ”Today is a holiday”, skriven till Förenade Arabemiratens nationaldag blev en stor hit i hela Mellanöstern. I juni 2018 gick den även in som top 30 på den officiella pop chart listan i England. I maj 2019 släpptes den uppföljande singeln ”Shine On Like A Star” som även denna gick in som 1:a på den officiella DJ listan ”Kings of Spins” i USA. 

Läs mer: Therése Neaimé:s CV

Etiketter:
Therése Neaimé