Unika vykort av Jöran Modéer

Ett tillfälle att höra av er till nära och kära!

Juni är här och vad passar väl bättre än att överraska vänner och bekanta med ett vykort som visar att du tänker på dem. Det är ju så trevligt att få något fysiskt att hålla i, nu när de fysiska mötena med vänner kanske är ovanligt få.

Stockholm-Sergel har möjligheten att erbjuda unika vykort med motiv från vår förre medlem, konstnären Jöran Modéer.

Så här står att läsa om honom på svenskakonstnarer.se*
“Jöran Modéer, är född 1948. På 1970-talet gjorde ha flera studie- och arbetsresor till Nord- och Mellanamerika, Frankrike och Italien. Han har 25 års erfarenhet som bildpedagog och han arbetar i olja, färggrafik, akvarell och torrpastell. Han arbetar också med högtryck, dvs linoleumtryck och träsnitt, något som bidrar till att han kan stilisera och förenkla sitt måleri.”

Motivet föreställer mycket passande Sergels Torg. En vy som nu för evigt håller på att förändras. Missa inte detta tillfälle att sprida lite klubbhistoria, konsthistoria och Stockholmshistoria till dina vänner!

Vi säljer vykorten i paket om 10 stycken för 100 kronor.
Pengarna går oavkortat till Årliga Fonden inom Rotary, varifrån projektstöd kan sökas.Passa på att bidra och delta i detta “vinst varje gång”-lotteri! Betalar gör du till Swish eller banken, som vanligt

OBS! Först till kvarn gäller! Limiterad utgåva om 450 vykort varar det finns 250 st kvar.

Swisha 0722515990
betala in via vårt bankgiro 5378-3817
eller överför direkt till klubbens konto i Handelsbanken 6123 – 149537492.

Medlem i Stockholm-Sergel: Märk betalningen “Vykort” + ditt namn, så Pär vet var pengarna ska gå och vem som ska ha bilderna.
Därefter kommer Ville skicka korten hem till dig, så håller vi på den fysiska distanseringen.

Är du inte medlem i Stockholm-Sergel Rotaryklubb men ändå intresserad av Jöran Modéers vykort ber vi dig kontakta sekreteraren för vår klubb med ditt namn och adress samt kvitto på betalning.Märk betalningen “Vykort” + ditt namn
Skicka ett email med informationen till: stockholm-sergel@rotary.se

Vänliga hälsningar
Styrelsen och Samhällskommittén

* Länk till Svenska Konstnärer https://www.svenskakonstnarer.se/start/plus_artist.php?chr=&aid=2689